Rendezvények

1 2
14 találat

FolkSzöglet Országos Népművészeti Tábor - ELMARAD!

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt 2020. augusztus 3-tól 8-ig a Gombaszögi Kempingbe, ahol népzeneoktatás, néptáncoktatás és népdaloktatás lesz, a Hagyományok Háza által először megszervezett FolkSzöglet Országos Népművészeti Táborába! Az oktatáson kívül részt vehetsz koncerteken, néprajzi előadásokon, táncházakon, hagyományos népi ételek kóstolásán, pálinkakóstolón, ezen kívül...megnyit →

Részletek

FolkSzöglet Országos Népművészeti Tábor - ELMARAD!
FolkSzöglet Országos Népművészeti Tábor - ELMARAD!

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt 2020. augusztus 3-tól 8-ig a Gombaszögi Kempingbe, ahol népzeneoktatás, néptáncoktatás és népdaloktatás lesz, a Hagyományok Háza által először megszervezett FolkSzöglet Országos Népművészeti Táborába! Az oktatáson kívül részt vehetsz koncerteken, néprajzi előadásokon, táncházakon, hagyományos népi ételek kóstolásán, pálinkakóstolón, ezen kívül lesz mesekocsma, folkkocsma, kézművesség, kirándulás! Népzeneoktatási anyagok: GÖMÖR, MAGYARPALATKA, KALOTASZEG Néptáncoktatási anyagok: NYÁRADMAGYARÓS, PAZDICS, TARDOSKEDD        

KategóriaBeszélgetés, előadás, képzés / Fesztivál, kulturális rendezvény / Folklór rendezvény / Koncert, Előadóest / Szórakozás, szabadidő, sport / Tábor / Zenés – táncos rendezvény
Dátum2020. augusztus 03., 00:00 2020. augusztus 08., 23:59
Forrás, adományozóelohagyomany.sk
Rövid URL
ID16834
Módosítás dátuma2020. február 25.

Fashion Camp – a divatra fogékony tehetségek képzése
Kategória: Beszélgetés, előadás, képzés / Szórakozás, szabadidő, sport

Dátum: 2020. augusztus 03., 08:00 2020. augusztus 07., 16:00

Forrás, adományozó: rozsnyovidek.sk

A Szabad Művészeti Egyetem a Rovás Kmeť utcai épületében, Löffler Béla kassai szobrász egykori szülőházában egész éven át tartó felnőttképzést biztosít az érdeklődőknek. Mint a működtetők vallják: “Az akadémia küldetése a vizuális művészetek, a képzőművészet, színház, tánc, zene, film és a formatervezés támogatása és...megnyit →

Részletek

Fashion Camp – a divatra fogékony tehetségek képzése
Fashion Camp – a divatra fogékony tehetségek képzése

A Szabad Művészeti Egyetem a Rovás Kmeť utcai épületében, Löffler Béla kassai szobrász egykori szülőházában egész éven át tartó felnőttképzést biztosít az érdeklődőknek. Mint a működtetők vallják: “Az akadémia küldetése a vizuális művészetek, a képzőművészet, színház, tánc, zene, film és a formatervezés támogatása és fejlesztése.” Augusztus 3. és 7. között itt szervezik meg harmadik alkalommal a Fashion Campet a divat világában érvényesülni vágyók számára. 

A Rovás Akadémián már harmadik éve működik az Esti Divatiskola Hriadelová Miloslava vezetése alatt, aki Bráz Noémi budapesti divattervezőt és más szakmabelieket is bevon az együttműködésbe. Néhány napos szakmai műhelyekről van szó, amelyek az év folyamán kerülnek megrendezésre olyan érdeklődők számára, akik szeretnének saját portfóliót létrehozni a stílusépítés, a divattervezés, a divatfotózás és a divat PR területén. Idén a járványhelyzet keresztülhúzta a divatiskola terveit, ám annál inkább várják az izgalmas programokban bővelkedő nyarat.

“Az iskolán kívüli oktatás a divat területén kiváló lehetőség azok számára, akik ebben a kreatív ágazatban szeretnének kiteljesedni. 13 éves kortól kezdve vállaljuk a hazai és külföldi divatiskolákra jelentkezni kívánó diákok felkészítését. A divat világa gyorsan változik és szorosan kötődik az átfogó kulturális tájékozottsághoz, ezért fontos, hogy a jövő divattervezői vagy stílusépítői a fenntartható divattervezés keretein belül tudjanak rátalálni a saját útjukra, erre nagy hangsúlyt fektetünk. Idén nyáron már a harmadik Fashion Campet szervezzük meg Bráz Noémi vezetésével a Kmeť utcai villában, ahol műtermek találhatók és szálláslehetőség is van. Az idei időpont augusztus 3-7. Tavalyi témánk az Anyagkezelés volt – hogyan adjunk új életet a műanyagoknak egy modern, dizájnos termék formájában.  A Missions&Visions című kiállításunkat a Košice Fashion Week 2019-es évfolyamán is bemutattuk” – számolt be az Esti Divatiskola tevékenységeiről Hriadelová Miloslava.

Bővebb tájékoztatás a worshopokról és a Fashion Campről a facebookon:  @rovasfashion.
  • rozsnyovidek / forrás, fotó: rovás 


KategóriaBeszélgetés, előadás, képzés / Szórakozás, szabadidő, sport
Dátum2020. augusztus 03., 08:00 2020. augusztus 07., 16:00
Forrás, adományozórozsnyovidek.sk
Rövid URL
ID48327
Módosítás dátuma2020. február 25.

Gombaszög LITE - háromnapos fesztivál hat rendezvényhelyszínnel

A világjárvány ellenére idén is lesz Gombaszög. Augusztus 21-23. között egy hosszú hétvégére sűrűsödik be a szlovákiai magyarok legnagyobb fesztiváljának színe java. A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások enyhítése lehetőséget ad arra, hogy ez a nyár se múlhasson el a szlovákiai magyarok legnagyobb találkozója nélkül....megnyit →

Részletek

Gombaszög LITE - háromnapos fesztivál hat rendezvényhelyszínnel
Gombaszög LITE - háromnapos fesztivál hat rendezvényhelyszínnel

A világjárvány ellenére idén is lesz Gombaszög. Augusztus 21-23. között egy hosszú hétvégére sűrűsödik be a szlovákiai magyarok legnagyobb fesztiváljának színe java.

A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások enyhítése lehetőséget ad arra, hogy ez a nyár se múlhasson el a szlovákiai magyarok legnagyobb találkozója nélkül. Augusztus 21. és 23. között egy hosszú hétvégére újra megnyílik a gombaszögi völgy kapuja. A rendezvény, amely a Gombaszög LITE nevet kapta, szokásos módon koncertekkel, népzenével, művészetekkel és a megszokott baráti hangulattal várja az érdeklődőket.

A táborozók az esemény három napja alatt 6 rendezvényhelyszín, a Kocsmakert, a Szifon Terasz, a FolkSzöglet, a Szoba Chill, a Korona sátor és a Labirintus udvar által kínált programok, koncertek között válogathatnak. Ezen túl az idén is sor kerül az ismert workshopokra, valamint az életvezetési előadásokra. A zenei felhozatal összeállítása során a szervezők a felvidéki zenekarok színpadra állítására helyezik a hangsúlyt.

Természetesen a Gombaszög LITE-on is összemérhetik erejüket a táborozók a csapatjátékok keretében, a legkisebbeket pedig a Gombaovi várja majd.

Jegyek csak elővételben és korlátozott számban, a tábor honapján, a www.gombaszog.sk/jegyek oldalon válthatók. A tábor hivatalos pólójának megvásárlására is csak itt, az online jegyelővétel során nyílik lehetőség. A Gombaszög 2020-ra megváltott hetijegyek, ahogyan azt áprilisban bejelentettük, a jövő évi egyhetes fesztiválra érvényesek  2021. július 12. és 18. között.

A koronavírus-járvány különösen nehéz helyzetbe hozta a kulturális intézményeket, amely alól sajnos Gombaszög sem kivétel. A szervezők ezért úgy döntöttek, hogy a internetes jegyvásárban megnyitják a támogatói jegy megváltásának lehetőségét is. Eszerint aki a 29 eurós jegy árán felül támogatni szeretné a gombaszögi kezdeményezést, az 39, 49, vagy 59 eurót is adhtat a belépőjegyéért.

További információ a tábor honlapján, a www.gombaszog.sk oldalon, valamint a tábor Facebook-oldalán található.

(gnyt)KategóriaBeszélgetés, előadás, képzés / Fesztivál, kulturális rendezvény / Folklór rendezvény / Gyermekprogram / Koncert, Előadóest / Szórakozás, szabadidő, sport / Tábor / Zenés – táncos rendezvény
Dátum2020. augusztus 21., 08:00 2020. augusztus 23., 16:00
Forrás, adományozórozsnyovidek.sk
Rövid URL
ID48344
Módosítás dátuma2020. február 25.

„Az UNESCO-kincsek nyomában Gömörben“- nyári múzeumi tábor
Kategória: Gyermekprogram / Szórakozás, szabadidő, sport / Tábor

Dátum: 2020. augusztus 10., 08:00 2020. augusztus 14., 15:30

Forrás, adományozó: rozsnyovidek.sk

A Rozsnyói Bányászati Múzeum harmadszor szervezi meg nyári múzeumi táborát 6-10 év közötti gyerekek számára, amely idén „Az UNESCO-kincsek nyomában Gömörben“ címet viseli. A nyári tábor célja, hogy bemutassa az UNESCO jegyzékében szereplő gömöri természeti és kulturális értékeket. A résztvevők a nemzeti park kincsei mellett a...megnyit →

Részletek

„Az UNESCO-kincsek nyomában Gömörben“- nyári múzeumi tábor
„Az UNESCO-kincsek nyomában Gömörben“- nyári múzeumi tábor

A Rozsnyói Bányászati Múzeum harmadszor szervezi meg nyári múzeumi táborát 6-10 év közötti gyerekek számára, amely idén „Az UNESCO-kincsek nyomában Gömörben“ címet viseli. A nyári tábor célja, hogy bemutassa az UNESCO jegyzékében szereplő gömöri természeti és kulturális értékeket. A résztvevők a nemzeti park kincsei mellett a szintén egyedinek számító kékfestéssel és a fujarával is megismerkedhetnek.

A múzeum munkatársainak szándéka felkelteni a fiatal generáció tagjainak figyelmét a Szlovák-karszt Nemzeti Park azon természeti kincseinek, egyedülálló barlangjainak és szakadékainak megismerése iránt, melyeket 1995-ben a szomszédos Aggteleki karszt értékeivel együtt felvettek a UNESCO világörökség listájára. A tábor idei témájával összecseng, hogy ez a jeles esemény éppen 25 éve történt.

A résztvevők egy másik különlegességel, a kékfestéssel is foglalkoznak majd a táborban. A kékfestő 2015-ben került be a szlovákiai kulturális örökségek jegyzékébe. A Szlovákia területén fellelt második legrégebbi kékfestő 1784-ből, Dobsináról származik. „A tábor másik vonzó témája a fujara lesz, a hangszer és annak muzsikája 2005-től szerepel az UNESCO listáján“ tájékoztatta portálunkat Badin Gabriella, a Rozsnyói Bányászati Múzeum munkatársa.

A 2020. augusztus 10. és 14. között megrendezésre kerülő tábor programját a múzeum állandó tárlatainak megtekintése, az egyes témákhoz kapcsolódó interaktív kézműves foglalkozások, valamint a Szlovák-karszt Nemzeti Parkban tett ismeretterjesztő túrák is gazdagítják.

Az érdeklődők a múzeum honlapján találnak bővebb információkat a táborról. A részvételi díj 70 €/fő. Jelentkezni a pedagog.galeria@banmuz.sk e-mail címen vagy a 0907 769 338-as telefonszámon lehet.

„Mivel az idei tanév második felében a tanulók a járvány miatt főleg otthon voltak, igyekszünk színesebbé tenni számukra a nyarat, és megkönnyíteni a szüleik helyzetét. A Kassa megye által működtetett intézmények több mint harminc nyári tábort szerveznek. A nyári szünidőben megtalálják a nekik tetsző tábort a csillagászat, a népi mesterségek és a könyvek rajongói, és azok is, akik a turisztikát szeretik. Mivel a gömöri régióban öt olyan helyszín is található, melyet bejegyeztek az UNESCO világörökség listájára, a Bányászati Múzeum nyári táborában többet is megtudhatnak róluk a tanulók,“ mondta el Rastislav Trnka, a Kassa Megyei Önkormányzat elnöke.

– pr-i, rozsnyovidek, kép: www.unesconadosah.skKategóriaGyermekprogram / Szórakozás, szabadidő, sport / Tábor
Dátum2020. augusztus 10., 08:00 2020. augusztus 14., 15:30
Forrás, adományozórozsnyovidek.sk
Rövid URL
ID48346
Módosítás dátuma2020. február 25.

Két keréken az ősök nyomában - tornagörgői bicajos tábor
Kategória: Gyermekprogram / Koncert, Előadóest / Szórakozás, szabadidő, sport / Tábor / Turisztika

Dátum: 2020. augusztus 13., 08:00 2020. augusztus 16., 16:00

Forrás, adományozó: rozsnyovidek.sk

Az Eleventum polgári társulás nyári sátrazós-bicajos tábort szervez 2020. augusztus 13-16. között 8-18 éves gyerekek, fiatalok részére. A sok élményt, jó szórakozást ígérő tábor bázisa Tornagörgő lesz, de a résztvevők elkerekeznek például Gombaszögre is. A táborozók létszáma korlátozott, jelentkezni augusztus 9-ig lehet. A tábor...megnyit →

Részletek

Két keréken az ősök nyomában - tornagörgői bicajos tábor
Két keréken az ősök nyomában - tornagörgői bicajos tábor

Az Eleventum polgári társulás nyári sátrazós-bicajos tábort szervez 2020. augusztus 13-16. között 8-18 éves gyerekek, fiatalok részére. A sok élményt, jó szórakozást ígérő tábor bázisa Tornagörgő lesz, de a résztvevők elkerekeznek például Gombaszögre is. A táborozók létszáma korlátozott, jelentkezni augusztus 9-ig lehet.

A tábor célja, hogy a gyerekek megismerjék Tornagörgő és környezete természeti és történelmi jelentőségű szépségeit - ezzel is szeretnék támogatni a helyi ifjúság nemzeti identitásának fejlődését -, de kerékpáros tábor lévén megtanulják megjavítani a biciklikerék defektjét is, állítják a szervezők.

A biciklitúrákon kívül interaktív játékok is várják a résztvevőket, az egyes csapatok elkészítik saját zászlóikat, valamint találkoznak vadászokkal és ornitológusokkal, akik mesélnek nekik az erdők-mezők állatairól. A gyerekek kisebb hasznos biciklijavítási műhelytitkokat is megtudhatnak a táborban, és egyedülálló élményt nyújt majd az esti, fejlámpás biciklizés.

Az esti programok a táborozóknak és a nyilvánosságnak is szólnak. Lesznek koncertek, előadások, mesélés, zenélés, játék. Többek között Badin Ádám mesemondó látogat el hozzánk, valamint az Endorfin zenekar ad koncertet. A kulturális programok középpontjában a magyar nyelv és történelem, a hagyományőrzés állnak. A helyi kézművességgel a biciklitúra során meglátogatott helyszíneken (Körtvélyes, Várhosszúrét) ismerkedhetnek meg. A táborozás során a szülőknek is alkalmuk lesz csatlakozni a táborozókhoz így igazi családi élményt kaphatnak a résztvevők.

A szülők csatlakozhatnak a gombaszögi túrához is, ahol gulyás és tábortűz várja a táborozókat, és az út során a csapat érdekes helyeket látogat meg, például a Szilicei-jégbarlangot.

A táborban való részvétel 29 € (Eleventum-tagok számára) / 39 € (nem Eleventum-tagok számára). A táborozók részére biztosított az egész napi étkezés (5x), egy meleg étellel naponta, a sátrazás a görgői futballpályán, illetve a gombaszögi kempingben lesz. Az ár tartalmazza: napi étkezés, szállás, Gombaszög kemping díja, higiéniai berendezések, csomagszállítás, előadások, kulturális program. A táborozók számára praktikus bicajos holmival is (kulacs, fejlámpa, buff) is készülnek a szervezők. Jelentkezés és bővebb információk az eleventum oldalán.
  • pr-i, rozsnyovidek


KategóriaGyermekprogram / Koncert, Előadóest / Szórakozás, szabadidő, sport / Tábor / Turisztika
Dátum2020. augusztus 13., 08:00 2020. augusztus 16., 16:00
Forrás, adományozórozsnyovidek.sk
Rövid URL
ID48588
Módosítás dátuma2020. február 25.

Rozsnyói táncház a Borostyán Néptáncműhellyel
Kategória: Folklór rendezvény / Gyermekprogram / Szórakozás, szabadidő, sport / Zenés – táncos rendezvény

Dátum: 2020. augusztus 05., 18:00 - 21:00

Forrás, adományozó: rozsnyovidek.sk

Augusztusban is folytatódik a táncház-sorozat a Borostyán Néptáncműhely zenekaraival. 5-én Rozsnyón, a Pátria udvarán 18:00 órakor kezdődik a gyerektáncház a Kis Sajóval, majd 19:00 órától az ifjúsági és felnőtt táncház a Sajó Bandával. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. pr-i, rozsnyovidek

Részletek

Rozsnyói táncház a Borostyán Néptáncműhellyel
Rozsnyói táncház a Borostyán Néptáncműhellyel

Augusztusban is folytatódik a táncház-sorozat a Borostyán Néptáncműhely zenekaraival. 5-én Rozsnyón, a Pátria udvarán 18:00 órakor kezdődik a gyerektáncház a Kis Sajóval, majd 19:00 órától az ifjúsági és felnőtt táncház a Sajó Bandával. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

  • pr-i, rozsnyovidek


KategóriaFolklór rendezvény / Gyermekprogram / Szórakozás, szabadidő, sport / Zenés – táncos rendezvény
Dátum2020. augusztus 05., 18:00 - 21:00
Forrás, adományozórozsnyovidek.sk
Rövid URL
ID48592
Módosítás dátuma2020. február 25.

Táncház Szádalmáson a Sajó Bandával
Kategória: Folklór rendezvény / Gyermekprogram / Szórakozás, szabadidő, sport / Zenés – táncos rendezvény

Dátum: 2020. augusztus 15., 18:00 - 21:00

Forrás, adományozó: rozsnyovidek.sk

A Borostyán Néptáncműhely nyári táncházai sorában a következő alkalom augusztus 15-én, szombaton lesz a szádalmási kultúrházban. 18:00 órától a gyerekek rophatják a táncot, az ifjúsági és felnőtt táncház pedig 19:00 órakor kezdődik a Sajó Bandával. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. pr-i, rozsnyovidek

Részletek

Táncház Szádalmáson a Sajó Bandával
Táncház Szádalmáson a Sajó Bandával

A Borostyán Néptáncműhely nyári táncházai sorában a következő alkalom augusztus 15-én, szombaton lesz a szádalmási kultúrházban. 18:00 órától a gyerekek rophatják a táncot, az ifjúsági és felnőtt táncház pedig 19:00 órakor kezdődik a Sajó Bandával. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

  • pr-i, rozsnyovidek


KategóriaFolklór rendezvény / Gyermekprogram / Szórakozás, szabadidő, sport / Zenés – táncos rendezvény
Dátum2020. augusztus 15., 18:00 - 21:00
Forrás, adományozórozsnyovidek.sk
Rövid URL
ID48594
Módosítás dátuma2020. február 25.

Táncház a hárskúti tájházban
Kategória: Folklór rendezvény / Gyermekprogram / Szórakozás, szabadidő, sport / Zenés – táncos rendezvény

Dátum: 2020. augusztus 20., 18:00 - 21:00

Forrás, adományozó: rozsnyovidek.sk

A Borostyán Néptáncműhely augusztus 20-i táncházának a hárskúti tájház ad otthont, ahová szeretettel várják a folklórkedvelő közönséget. 18:00 órától a gyerekek rophatják a táncot, az ifjúsági és felnőtt táncház pedig 19:00 órakor kezdődik a Sajó Bandával. pr-i, rozsnyovidek

Részletek

Táncház a hárskúti tájházban
Táncház a hárskúti tájházban

A Borostyán Néptáncműhely augusztus 20-i táncházának a hárskúti tájház ad otthont, ahová szeretettel várják a folklórkedvelő közönséget. 18:00 órától a gyerekek rophatják a táncot, az ifjúsági és felnőtt táncház pedig 19:00 órakor kezdődik a Sajó Bandával.

  • pr-i, rozsnyovidek


KategóriaFolklór rendezvény / Gyermekprogram / Szórakozás, szabadidő, sport / Zenés – táncos rendezvény
Dátum2020. augusztus 20., 18:00 - 21:00
Forrás, adományozórozsnyovidek.sk
Rövid URL
ID48596
Módosítás dátuma2020. február 25.

Népzenei Mesterkurzus – magyarpalatkai és széki népzene, rábaközi cimbalomzene
Kategória: Folklór rendezvény / Szórakozás, szabadidő, sport / Tábor

Dátum: 2020. augusztus 06., 09:00 2020. augusztus 09., 16:00

Forrás, adományozó: rozsnyovidek.sk

A Hagyományok Háza Hálózat – Szlovákia 2020. augusztus 6. és 9. között Népzenei Mesterkurzust szervez Várhosszúréten, a Kézművesházban. A résztvevők magyarpalatkai és széki népzenét, illetve rábaközi cimbalomzenét tanulhatnak. A jelentkezés határidejét július 24-ig hosszabbították meg a szervezők.  A mesterkurzus oktatói: Codoba Florin, Halmos Attila “Csiga”, Lakatos...megnyit →

Részletek

Népzenei Mesterkurzus – magyarpalatkai és széki népzene, rábaközi cimbalomzene
Népzenei Mesterkurzus – magyarpalatkai és széki népzene, rábaközi cimbalomzene

A Hagyományok Háza Hálózat – Szlovákia 2020. augusztus 6. és 9. között Népzenei Mesterkurzust szervez Várhosszúréten, a Kézművesházban. A résztvevők magyarpalatkai és széki népzenét, illetve rábaközi cimbalomzenét tanulhatnak. A jelentkezés határidejét július 24-ig hosszabbították meg a szervezők. 

A mesterkurzus oktatói: Codoba Florin, Halmos Attila “Csiga”, Lakatos Róbert, Alt István – hegedű, Árendás Péter, Mester László “Pintyő” – brácsa, Hanusz Zoltán – bőgő, ifj. Gelencsér János, Kuti Sándor – cimbalom. A résztvevők a helyszínen lesznek csoportokba osztva hangszerhasználati képességeik alapján.

Online jelentkezés: https://forms.gle/RC89V46ttKtdky4F6

A részvételi díj: 5 € / nap, a Hagyományok Háza Hálózat – Szlovákia népzenei műhelyeinek diákjai részére ingyenes. A szállás panzióban 12 € / éjszaka / fő, sátorban 2 € / éjszaka / fő. Az étkezés költségei:  reggeli 3 €, ebéd 4,5 €, vacsora 4 €. Információk: elohagyomanypt@gmail.com

  • rozsnyovidek/elohagyomany.sk


KategóriaFolklór rendezvény / Szórakozás, szabadidő, sport / Tábor
Dátum2020. augusztus 06., 09:00 2020. augusztus 09., 16:00
Forrás, adományozórozsnyovidek.sk
Rövid URL
ID48598
Módosítás dátuma2020. február 25.

Magyar népzenei mesterkurzus: zárókoncert és táncház
Kategória: Folklór rendezvény / Koncert, Előadóest / Szórakozás, szabadidő, sport

Dátum: 2020. augusztus 08., 21:00 - 23:55

Forrás, adományozó: rozsnyovidek.sk

2020. augusztus 8-án, szombaton este 21:00 órától kerül sor a Várhosszúréten zajló népzenei mesterkurzus résztvevőinek zárókoncertjére, amit táncház követ a Borostyán Néptáncműhely tagjaival a Buzgó vendéglő udvarán. http://rozsnyovidek.sk/events/event/48598/ rozsnyovidek, fotó: FB-esemény

Részletek

Magyar népzenei mesterkurzus: zárókoncert és táncház
Magyar népzenei mesterkurzus: zárókoncert és táncház

2020. augusztus 8-án, szombaton este 21:00 órától kerül sor a Várhosszúréten zajló népzenei mesterkurzus résztvevőinek zárókoncertjére, amit táncház követ a Borostyán Néptáncműhely tagjaival a Buzgó vendéglő udvarán.

http://rozsnyovidek.sk/events/event/48598/

KategóriaFolklór rendezvény / Koncert, Előadóest / Szórakozás, szabadidő, sport
Dátum2020. augusztus 08., 21:00 - 23:55
Forrás, adományozórozsnyovidek.sk
Rövid URL
ID48616
Módosítás dátuma2020. február 25.

1 2
14 találat