Rendezvények

1 találat

40 éves focibarátságot is ünnepelnek majd a Jólészi Falunapon

Július 6-án, szombaton rendezik meg a Jólészi Falunapot futballmeccsel, folklórműsorral, gyermekprogramokkal és esti zenés szórakozással.  A résztvevők gyülekezője 11:00 órakor lesz, majd megemlékezés következik a temetőben, ezt követően öregfiúk labdarúgó mérkőzésére kerül sor Jólész és tesrvértelepülése, Sáta csapata között. A könyvtárban kiállítás várja az...megnyit →

Részletek

40 éves focibarátságot is ünnepelnek majd a Jólészi Falunapon
40 éves focibarátságot is ünnepelnek majd a Jólészi Falunapon

Július 6-án, szombaton rendezik meg a Jólészi Falunapot futballmeccsel, folklórműsorral, gyermekprogramokkal és esti zenés szórakozással. 

A résztvevők gyülekezője 11:00 órakor lesz, majd megemlékezés következik a temetőben, ezt követően öregfiúk labdarúgó mérkőzésére kerül sor Jólész és tesrvértelepülése, Sáta csapata között. A könyvtárban kiállítás várja az érdeklődőket, lesz továbbá lovaglás, íjászat, a gyerekek számára arfestés és ugrálóvár.

16:00 órakor fog zajlani a falunap ünnepélyes megnyitója az óvoda kertjében, és megemlékeznek a Jólész-Sáta között 40 éve tartó focibarátságról. A kultúrműsorban fellépnek az óvodás gyerekek, Rusňák Maroš és zenekara, az Andrássy Dénes Férfikar, a Búzavirág néptánccsoport, a Berkő népdalkör és Zagiba Tamás mesemondó. Este lesz tombolasorsolás, a közönség szórakoztatásáról pedig a Varietasz együttes és a Korál-Omega Revival Band gondoskodik, a mulatságban a Duo Legends játszik majd.

  • Rozsnyó-vidék


KategóriaFalunap, városnap / Folklór rendezvény / Gyermekprogram / Koncert, Előadóest / Megemlékezés / Múzeumok, kiállítások / Szórakozás, szabadidő / Zenés – táncos rendezvény
Dátum2024. July 06., 11:00 2024. July 07., 23:55
Forrás, adományozó
Rövid URL
ID63598
Módosítás dátuma2020. február 25.

1 találat